Fractie

 • Frank Wilschut
  Fractievoorzitter en raadslid

  Ik ben Frank Wilschut en woon in Voorburg-Noord. Een fijne buurt met lokale winkels, het groene Corbulopark en het openbaar vervoer op loopafstand. 
  In de lokale politiek kunnen we het verschil maken en daarom zet ik mij graag in voor de bloei van onze mooie gemeente. Ik vind het belangrijk dat we werken aan herstel van vertrouwen in de overheid en in elkaar, over verschillen heen, omdat alleen zo onze samenleven een samenleving blijft. 

  Naast raadslid werk ik bij Aedes, de vereniging van woningcorporaties, als secretaris en belangenbehartiger. Zo draag ik mijn steentje bij aan betaalbaar wonen in Nederland. 

  U kunt mij bereiken op fbwilschut@lv.nl

  TwitterInstagram
 • Coert Bregman
  Commissielid Omgeving

  Mijn naam is Coert Bregman en ik ben geboren en getogen in Stompwijk en doe vrijwilligerswerk bij de Dorpskerk in Leidschendam. In het dagelijks leven werk ik bij Wageningen University & Research als economisch onderzoeker tuinbouw. Ik ben praktisch ingesteld en hou graag overzicht. Met de agrarische achtergrond van de ChristenUnie en mijzelf, pleiten wij voor een toekomstvisie voor het buitengebied, meer aandacht voor de natuur, biodiversiteit en natuurbeleving. Als christelijke partij willen wij de verbinding maken tussen mensen uit de stad en het buitengebied. Als inwoner uit het mooie dorp Stompwijk en actief vrijwilliger in Leidschendam wil ik graag de verbindende schakel zijn tussen beide.

  U kunt mij bereiken op cbregman@lv.nl 

  Twitter
 • Giulia Steinebach
  Commissielid Samenleving